post

Silmistä huolehtiminen

Nykyään, koska paljon aikaa kuluu tietokoneiden, kannettavien tietokoneiden tai matkapuhelinten kanssa koko päivän ajan, ihmisten silmät vahingoittuvat hyvin vakavasti. Virheellinen ruokavalio ja roskaruoka ovat myös syyllisiä. Tämän seurauksena useimmilla ihmisillä on silmälasit silmiensä edessä. Tässä keskustelemme joistakin korjaustoimenpiteistä näön lisäämiseksi.

Kiinnitä huomiota ruokavalioon – Näön parantamiseksi on kiinnitettävä erityistä huomiota ruokavalioon. Syö kalaa vähintään kolme kertaa viikossa, koska kala sisältää omega-kolme rasvahappoa, joka ovat hyödyllistä silmille. Tällä omega-rasvahappojen saannilla ratkaistaan silmien kuiva-silmä-oireyhtymäongelma.

D-vitamiinin puutos voi myös johtaa heikkoon näköön. Joten ehdottomasti pitäisi viettää aikaa auringonvalossa D-vitamiinin puutteen vähentämiseksi. A-vitamiia sisältävät elintarvikkeet, kuten porkkanat ja munat, myötävaikuttavat myös silmien hyvinvointiin ja vähentävät hämäräsokeudeksi kutsutun silmäsairauden mahdollisuutta.
Sinun tulee juoda riittävästi. Ihmisten tulisi varmistaa, että heidän kehonsa ei kuivu ja siksi ihmisten tulisi juoda vähintään kahdeksan lasillista vettä päivässä.

Käy säännöllisesti tarkistuksissa- Jos näkösi on ehdottoman hyvä ja sinulla ei ole ongelmia lukemisen tai kirjoittamisen kanssa, silmät tulisi tutkia vähintään kerran vuodessa. Tämä on paras tapa pitää silmät terveenä. Tämä on esimerkki siitä miten ennaltaehkäisy on parempi kuin korjausliike.

Harjoittele räpyttelemistä- Voit tehdä silmäsi kosteaksi ja raikkaaksi räpyttelemällä silmiä jatkuvasti. Kosteuspitoisuus on hyvin tärkeä asia silmissä. Ihmiset istuvat tietokoneen näytön edessä; eivät räpyttele silmiään usein, mikä on myös syy siihen, että silmät saavat vaurioita nykyaikaisille ihmisille. Voit myös tehdä tavan siitä, että suihkutat silmiin vettä.

Harjoittelu silmille – Että poistat silmistäsi jännitystä, voit tehdä tämän harjoituksen, kun hierot kämmeniäsi yhteenja kun kämmenet lämpenevät, pidä niitä silmiesi päällä kevyesti. Lisäksi on toinen helppo tapa poistaa silmien kireyttä, pitämällä silmäsi kiinni ja kuvitella, että sinulla on kaunis paikka. Tämä voi antaa silmille runsaasti rentoutta.

Kuivaa ilmaa tulisi välttää – Kuivaa ilmaa, kuten ilmastointiyksikön suoraa ilmaa, tulee välttää, koska se voi vähentää silmien kosteuspitoisuutta. Pidä ilmastointiyksikkö aina paikallaan talossa, toimistossa tai autossa niin, että silmät eivät ole suoraan puhalluksessa. Kuiva ilma voi aiheuttaa sokeutta tai sarveiskalvon sairautta.

Vähennä kirkkautta – Tietokoneen näytön ja matkapuhelinten kirkkauden vähentäminen kuulostaa pieneltä, mutta ne ovat suuria varotoimia silmille. Näytön heikko valo ei vahingoita silmiä.

Aurinkolasien käyttö – Varotoimet auringonvalon ultraviolettisäteitä vastaan ​​ovat myös erittäin tärkeitä. Siksi aurinkolaseja on ehdottomasti käytettävä auringonvalossa. Joten aina kun menet ostamaan aurinkolasit, varmista, että ne tarjoavat myös suojan.

Paljon laadukasta unta – Uni on erittäin tärkeäa silmille, koska se vähentää stressiä. Se korjaa hormonaalista epätasapainoa, antaa keholle mahdollisuuden imeä ravintoaineet ruoasta ja tarjota silmille tarvittavaa lepoa.