Meistä

Silmämme ovat luonnon arvokas lahja. Silmät ovat kauniita ihmeitä, jotka saavat sinut näyttämään kauniilta kauniissa näkymässä ympärilläsi. Mutta ihmisen silmässä on monimutkainen rakenne. Se on sellainen elin, joka antaa ylivoimaisen katsannon. Jos mietit silmän toimintaa, miten tämä ihme tapahtuu? Tässä annetut tiedot voivat auttaa sinua tutustumaan tähän.

Joku oikeutetusti sanoi, että kauneus on katsojan silmissä. Katso, me puhumme silmistä. Tämä tutustuttaa meidät tähän värikkään maailmaan. Jos näin ei olisi, kuinka paljon pimeyttä elämässä on? Siksi meidän pitäisi huolehtia silmistä samalla tavalla kuin huolehdimme muista kehonosistamme.

Silmät ovat kehon tärkeimpiä ja koskemattompia osia. Ilman silmiäsi elämäsi on kuin helvetti. Silmiin liittyy monia asioita. Hyvin harvat ihmiset tietävät näitä asioita ja tulet yllättymään kun kuulet näitä asioita, otetaan selvää siitä mitä nämä asiat ovat.
Sinun kaksi silmääsi ovat aivosi viestintäinstituutin kaksi televisiostudiota, joissa (jokaisessa silmissä) on 18 miljoonaa digitaalikameraa. Silmän verkkokalvossa on sauva- ja kartiokameroita. On 60 miljoonaa värikästä kolmiokameraa ja 120 miljoonaa mustavalkoista kameraa. Sauvakamerat toimivat vain yöllä, ei kolmioina. A-vitamiinin, valoanturin puuttuessa, rodopsiinin ei pigmentoidu, mikä aiheuttaa yösokeutta. Silmät ovat ainoa kehon osa, joka voidaan istuttaa kuoleman jälkeen. Sama tapahtuu silmän luovutuksessa. Kun sarveiskalvo on valkoinen, sen läpinäkyvyys päättyy, jolloin silmät ovat sokeita. Sarveiskalvon liekki palaa sarveiskalvon siirrosta.
Tässä yritämme antaa niin paljon tietoa, kuin mahdollista kauniista silmistämme ja helpoimmasta tavasta tehdä ne kirkkaammiksi ja hohtavammiksi